El-tekniker till Underhåll

Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: January 31, 2018

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Vår El- och Instrumentavdelning har som främsta uppgift att säkerställa en störningsfri produktion på siten.

 En av våra tekniker har valt att gå vidare som projektledare och därför söker vi nu en Underhållstekniker El som självständigt skall kunna utföra förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, felsökning, och moderniseringar på el- och automationsutrustningar till vår avdelning där vi är totalt 16 tekniker.

 

Arbetsuppgifter:
- Avhjälpande och förebyggande underhåll i våra processutrustningar
- I samråd med driftledning och operatörer prioritera och planera UH-arbete
- Bereda och leda sina egna och entreprenörers arbete
- Delta i och initiera förbättringar
- Delta i projektverksamhet
- Hantera teknisk dokumentation
- Hantera arbetsorder, inköp och rapportering i vårt datoriserade underhållssystem

Tjänsten, som är placerad i Perstorp, är på dagtid med schemalagd beredskapstjänstgöring. Du rapporterar till chef för El/Instrumentunderhåll.

 

Vem är du
- Tekniskt gymnasium med inriktning el och automation eller motsvarande
- Tidigare erfarenhet av förebyggande underhåll är meriterande
- Tidigare erfarenhet inom planering och beredning är meriterande
- Kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift

Vi sätter säkerheten främst. Därför är pålitlighet, ansvarstagande och fokus egenskaper som vi värderar högt. Det är även en förutsättning för att du skall fungera och trivas med våra arbetsprocesser som medger en hög grad av självständighet, frihet och att forma din egen arbetsdag. Vi vill också ge dig stort utrymme för att ta egna initiativ men i gengäld förväntar vi oss att du håller dig inom de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. Arbetet sker i nära samarbete med UH ingenjörer och driftorganisation, därför är det av största vikt att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta med kollegor, arbetsledning och våra entreprenörer.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta chef för El/Instrumentunderhåll
Peter Cedervall, tel. 0733-133816.

 

Apply

Contact HR
Li Becher
Li Becher
Junior HR Consultant
Contact me

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our privacy policy.