Underhållstekniker Mek

Maintenance
Perstorp, Sweden
Application due: January 31, 2018

I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 11 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Vår Mekaniska underhållsavdelning har som främsta uppgift att säkerställa en störningsfri produktion på siten.

Vi vill nu förstärka vår organisation med en UH-tekniker Mek som ska utföra förebyggande underhåll och se till att dessa underhållsarbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt. Samt arbeta för att förebygga att akuta driftstörningar inträffar.

Arbetsuppgifter
- Förebyggande underhåll med inriktning på smörjning och oljeanalys
- Insamling av data för vibrationsanalys samt tjockleksmätning och även visuella kontroller
- Hantering av arbetsordrar från underhållssystemet, rapportering och uppföljning
- Riskbedömning av det egna arbetet

 

Vem är du
- Mekanisk/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet
- Utbildning i förebyggande underhåll, praktisk erfarenhet och kunskap inom tribologi meriterande
- Tidigare erfarenhet från processindustri meriterande
- Grundläggande datorvana för hantering av arbetsordrar i vårt underhållssystem

 

Vi sätter säkerheten främst och värderar därför pålitlighet och ansvarstagande egenskaper högt. Det är även en förutsättning för att du skall fungera och trivas med våra arbetsprocesser som medger en hög grad av självständighet, frihet och att forma din egen arbetsdag. Vi vill också ge dig utrymme för att ta egna initiativ men i gengäld förväntar vi oss att du håller dig inom de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. Arbetet sker i nära samarbete med UH ingenjörer, driftsäkerhetsingenjörer och driftorganisation, därför är det av största vikt att du som söker tjänsten har god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta med kollegor, arbetsledning och våra entreprenörer.

Tjänsten är placerad i Perstorp och är på dagtid.

Apply

Contact HR
Li Becher
Li Becher
Junior HR Consultant
Contact me

This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our privacy policy.